Kurz trubačov - zimný kurz poľovníckeho trúbenia 2022

03.01.2022 12:07

Vážení priatelia trubači, záujemcovia o účasť na Zimnom kurze poľovníckeho trúbenia,

s poľutovaním Vám musíme oznámiť, že vzhľadom na protipandemické opatrenia prijaté vládou dňa 19.1.2022 a nesúhlasné stanovisko RÚVZ Liptovský Mikuláš sa zimný kurz poľovníckeho trúbenia nebude môcť uskutočniť. Je nám to všetkým veľmi ľúto, pretože sme sa na Vás tešili a dúfali sme, že po dlhom období sa konečne stretneme s priateľmi a spoločne si zamuzicírujeme. 

 

Vážení priatelia poľovníci, zelené srdce poľovníka je naplnené nielen starostlivosťou a lovom ale aj zachovávaním poľovníckych zvykov a tradícií. Jednou z nich je aj poľovnícka hudba, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou poľovníckej kultúry a poľovníctva. Znelky a fanfáry dotvárajú neodmysliteľnú atmosféru pri spoločenských podujatiach (spoločné polovačky,plesy, chovateľské prehliadky či svadby a pohreby).

Napriek situácií ktorú okolo nás spôsobuje pandémia koronavírusu COVID-19 sa aj v tejto ťažkej dobe priatelia v Klube trubačov SR snažia myslieť pozitívne a pozerať sa do budúcnosti optimisticky naladení.

Práve preto sa v KLUBe TRUBAČOV rozhodli pripraviť 10. ročník obľúbených zimných kurzov poľovníckeho trúbenia v Liptovskom Hrádku.

Pokiaľ máte záujem absolvovať kurz poľovníckeho trúbenia a stať sa trubačom, neváhajte sa prihlásiť čím skôr.

Súčasťou tohto článku sú propozície kurzu a link na stránku klubu trubačov s bližšími informáciami.

Propozície_ZKT_2022.pdf (545988)

www.trubaci.sk/clanok/134-zimny-kurz-polovnickeho-trubenia-2022